STOER! Pakketbrievenbus corten look

De pakketbrievenbus van het Nederlandse merk Stoer! is een ware krachtpatser die pakketten van maximaal 390x270x150 mm. kan ontvangen. De pakketbrievenbus is gemaakt van gegalvaniseerd staal voorzien van een corten-look poedercoating (een combinatie van zwart en roestkleur). Voorzien van beveiligingsklep; pakketjes vallen veilig in de kast. Inclusief RVS-greep en degelijk cilindersslot met twee sleutels en driepuntssluiting. Afmetingen (hxbxd): 1200x450x345 mm. Inwerpopening/max. pakketgrootte (hxbxd): 150x390x270 mm. De pakketkast is gemaakt van gegalvaniseerd staal, voorzien van een sterke mat zwarte poedercoating.  Plaatsing Er zijn 4 gaten aan de onderzijde van de box om te monteren op de vloer, op een tegel, sokkel of bestrating. Bevestigingsmateriaal (4 keilbouten) wordt meegeleverd. Pakketbrievenbussen Vind u het ook zo vervelend dat er iemand thuis moet zijn voor het ontvangen van pakketjes of grote poststukken? Een pakketbrievenbus biedt u een oplossing! In een brievenbus voor pakketten kunnen veilig pakketten worden ontvangen. De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er als u thuis bent weer uithalen. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, honderd procent veilig dus!

€ 599,00

Lees meer...

Stoer! Brievenbussen Pakketbrievenbussen
STOER! Pakketbrievenbus corten look
 

STOER! Pakketbrievenbus achteruitname corten look

De pakketbrievenbus van het Nederlandse merk Stoer! is een ware krachtpatser die pakketten van maximaal 390x270x150 mm. kan ontvangen. De pakketbrievenbus is gemaakt van gegalvaniseerd staal voorzien van een corten-look poedercoating (een combinatie van zwart en roestkleur). Voorzien van beveiligingsklep; pakketjes vallen veilig in de kast. Inclusief RVS-greep en degelijk cilindersslot met twee sleutels en driepuntssluiting.  Deze uitvoering heeft het uitnamedeurtje aan de achterzijde. Afmetingen (hxbxd): 1200x450x345 mm. Inwerpopening/max. pakketgrootte (hxbxd): 150x390x270 mm. De pakketkast is gemaakt van gegalvaniseerd staal, voorzien van een sterke mat zwarte poedercoating.  Plaatsing Er zijn 4 gaten aan de onderzijde van de box om te monteren op de vloer, op een tegel, sokkel of bestrating. Bevestigingsmateriaal (4 keilbouten) wordt meegeleverd. Pakketbrievenbussen Vind u het ook zo vervelend dat er iemand thuis moet zijn voor het ontvangen van pakketjes of grote poststukken? Een pakketbrievenbus biedt u een oplossing! In een brievenbus voor pakketten kunnen veilig pakketten worden ontvangen. De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er als u thuis bent weer uithalen. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, honderd procent veilig dus!

€ 649,00

Lees meer...

Stoer! Brievenbussen Pakketbrievenbussen
STOER! Pakketbrievenbus achteruitname corten look
 

STOER! Pakketbox XL Leeds zwart

De Pakketbox XL Leeds van het Nederlandse merk Stoer! is een zwarte pakketbox die zowel vrijstaand als aan de muur kan worden bevestigd. Hiermee kunt u eenvoudig zeer grote pakketten ontvangen. Het grootste pakket dat in deze pakjesbox geleverd kan worden is 470x460x240 mm. De klep is voorzien van twee sterke scharnieren die de klep tot 90 graden kan laten kantelen. Afmetingen (hxbxd): 500x510x315 mm. De pakketkast is gemaakt van verzinkt staal, voorzien van een sterke mat zwarte poedercoating.  Werking De bezorger tilt de deksel op en plaatst het pakket in de box. Vervolgens drukt hij het drukslot in en is de kast vergrendeld. U kunt met de meegeleverde sleutel de box openen en uw pakket eruit halen. Vervolgens staat het slot weer in 'open' positie en kan er opnieuw in bezorgd worden. Plaatsing Er zijn 5 gaten aan de onderzijde van de box om te monteren op de vloer, op een tegel, sokkel of bestrating én 4 gaten aan de achterzijde om deze te monteren aan de muur. Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.

€ 279,00

Lees meer...

Stoer! Brievenbussen Pakketbrievenbussen
STOER! Pakketbox XL Leeds zwart
 

STOER! Pakketbrievenbus zwart

De pakketbrievenbus van het Nederlandse merk Stoer! is een ware krachtpatser die pakketten van maximaal 390x270x150 mm. kan ontvangen. De pakketbrievenbus is gemaakt van gegalvaniseerd staal voorzien van een zwarte poedercoating. Voorzien van beveiligingsklep; pakketjes vallen veilig in de kast. Inclusief RVS-greep en degelijk cilindersslot met twee sleutels en driepuntssluiting. Afmetingen (hxbxd): 1200x450x345 mm. Inwerpopening/max. pakketgrootte (hxbxd): 150x390x270 mm. De pakketkast is gemaakt van gegalvaniseerd staal, voorzien van een sterke mat zwarte poedercoating.  Plaatsing Er zijn 4 gaten aan de onderzijde van de box om te monteren op de vloer, op een tegel, sokkel of bestrating. Bevestigingsmateriaal (4 keilbouten) wordt meegeleverd. Pakketbrievenbussen Vind u het ook zo vervelend dat er iemand thuis moet zijn voor het ontvangen van pakketjes of grote poststukken? Een pakketbrievenbus biedt u een oplossing! In een brievenbus voor pakketten kunnen veilig pakketten worden ontvangen. De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er als u thuis bent weer uithalen. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, honderd procent veilig dus!

€ 599,00

Lees meer...

Stoer! Brievenbussen Pakketbrievenbussen
STOER! Pakketbrievenbus zwart
 

STOER! Pakketbrievenbus achteruitname zwart

De pakketbrievenbus van het Nederlandse merk Stoer! is een ware krachtpatser die pakketten van maximaal 390x270x150 mm. kan ontvangen. De pakketbrievenbus is gemaakt van gegalvaniseerd staal voorzien van een zwarte poedercoating. Voorzien van beveiligingsklep; pakketjes vallen veilig in de kast. Inclusief RVS-greep en degelijk cilindersslot met twee sleutels en driepuntssluiting. Deze uitvoering heeft het uitnamedeurtje aan de achterzijde. Afmetingen (hxbxd): 1200x450x345 mm. Inwerpopening/max. pakketgrootte (hxbxd): 150x390x270 mm. De pakketkast is gemaakt van gegalvaniseerd staal, voorzien van een sterke mat zwarte poedercoating.  Plaatsing Er zijn 4 gaten aan de onderzijde van de box om te monteren op de vloer, op een tegel, sokkel of bestrating. Bevestigingsmateriaal (4 keilbouten) wordt meegeleverd. Pakketbrievenbussen Vind u het ook zo vervelend dat er iemand thuis moet zijn voor het ontvangen van pakketjes of grote poststukken? Een pakketbrievenbus biedt u een oplossing! In een brievenbus voor pakketten kunnen veilig pakketten worden ontvangen. De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er als u thuis bent weer uithalen. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, honderd procent veilig dus!

€ 649,00

Lees meer...

Stoer! Brievenbussen Pakketbrievenbussen
STOER! Pakketbrievenbus achteruitname zwart