Stoer! zelfklevende letter FORTE A RVS

zelfklevende letter FORTE A RVS, geschuurd AISI 316L roestvaststaal.

€ 20,95

Lees meer...

Stoer! Tuininrichting Huisnummers
Stoer! zelfklevende letter FORTE A RVS
 

Stoer! zelfklevend cijfer FORTE 75 mm NR.4 RVS

zelfklevend cijfer FORTE 75 mm NR.4 RVS, hoogte 75 mm. geschuurd AISI 316L roestvaststaal.

€ 20,95

Lees meer...

Stoer! Tuininrichting Huisnummers
Stoer! zelfklevend cijfer FORTE 75 mm NR.4 RVS
 

STOER! Flexibele postinbouwkast Berlijn 40 55cm. antraciet

De Stoer! inbouwbrievenbus is een post doorvoerkast met verstelbare diepte. Het is een flexibel systeem verstelbaar van 400 tot 550 mm. diepte. De box bestaat uit twee delen en is daardoor gemakkelijk aan te passen in draairichting van de box, maar ook in diepte. Hierdoor is de box gemakkelijk inzetbaar voor post doorvoer door muren en pilaren. Het doorvoergedeelte is uitgevoerd in verzinkt staal met een RAL9011 poedercoating, het deurgedeelte is uitgevoerd in verzinkt staal met een RAL7016 poedercoating. Afmetingen: Deurtje (hxb): 400x330 mm. Inworpopening (hxb): 55x290 mm. Diepte: 400-550 mm. (flexibel instelbaar) Bijpassende briefplaat Deze inbouwbrievenbus kan worden gebruikt in combinatie met de briefplaten van Stoer! en Hardbrass en hardstenen briefsleuven. Slot Het deurtje is voorzien van een degelijk cilinderslot inclusief twee sleutels. Het is ook mogelijk een extra veilig 5-pins RUKO-slot te bestellen. Overige eigenschappen - voorzien van regenrand - dempers op het deurtje - het deurtje is omdraaibaar

€ 349,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Inbouw brievenbussen
STOER! Flexibele postinbouwkast Berlijn 40 55cm. antraciet
 

Stoer! Brievenbus cortenstaal

Stoer! Brievenbus cortenstaal - grote Stoer! brievenbus met slot van cortenstaal, inhoud 33 liter.

€ 299,00

Lees meer...

Stoer! Tuininrichting Brievenbussen
Stoer! Brievenbus cortenstaal
 

STOER! Pakketbrievenbus zwart

De pakketbrievenbus van het Nederlandse merk Stoer! is een ware krachtpatser die pakketten van maximaal 390x270x150 mm. kan ontvangen. De pakketbrievenbus is gemaakt van gegalvaniseerd staal voorzien van een zwarte poedercoating. Voorzien van beveiligingsklep; pakketjes vallen veilig in de kast. Inclusief RVS-greep en degelijk cilindersslot met twee sleutels en driepuntssluiting. Afmetingen (hxbxd): 1200x450x345 mm. Inwerpopening/max. pakketgrootte (hxbxd): 150x390x270 mm. De pakketkast is gemaakt van gegalvaniseerd staal, voorzien van een sterke mat zwarte poedercoating.  Plaatsing Er zijn 4 gaten aan de onderzijde van de box om te monteren op de vloer, op een tegel, sokkel of bestrating. Bevestigingsmateriaal (4 keilbouten) wordt meegeleverd. Pakketbrievenbussen Vind u het ook zo vervelend dat er iemand thuis moet zijn voor het ontvangen van pakketjes of grote poststukken? Een pakketbrievenbus biedt u een oplossing! In een brievenbus voor pakketten kunnen veilig pakketten worden ontvangen. De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er als u thuis bent weer uithalen. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, honderd procent veilig dus!

€ 599,00

Lees meer...

Stoer! Brievenbussen Pakketbrievenbussen
STOER! Pakketbrievenbus zwart
 

STOER! Pakketbrievenbus achteruitname zwart

De pakketbrievenbus van het Nederlandse merk Stoer! is een ware krachtpatser die pakketten van maximaal 390x270x150 mm. kan ontvangen. De pakketbrievenbus is gemaakt van gegalvaniseerd staal voorzien van een zwarte poedercoating. Voorzien van beveiligingsklep; pakketjes vallen veilig in de kast. Inclusief RVS-greep en degelijk cilindersslot met twee sleutels en driepuntssluiting. Deze uitvoering heeft het uitnamedeurtje aan de achterzijde. Afmetingen (hxbxd): 1200x450x345 mm. Inwerpopening/max. pakketgrootte (hxbxd): 150x390x270 mm. De pakketkast is gemaakt van gegalvaniseerd staal, voorzien van een sterke mat zwarte poedercoating.  Plaatsing Er zijn 4 gaten aan de onderzijde van de box om te monteren op de vloer, op een tegel, sokkel of bestrating. Bevestigingsmateriaal (4 keilbouten) wordt meegeleverd. Pakketbrievenbussen Vind u het ook zo vervelend dat er iemand thuis moet zijn voor het ontvangen van pakketjes of grote poststukken? Een pakketbrievenbus biedt u een oplossing! In een brievenbus voor pakketten kunnen veilig pakketten worden ontvangen. De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er als u thuis bent weer uithalen. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, honderd procent veilig dus!

€ 649,00

Lees meer...

Stoer! Brievenbussen Pakketbrievenbussen
STOER! Pakketbrievenbus achteruitname zwart
 

STOER! Flexibele postinbouwkast Berlijn 68 83cm antraciet

De Stoer! inbouwbrievenbus antraciet is een post doorvoerkast met verstelbare diepte. Het is een flexibel systeem verstelbaar van 680 tot 830 mm. diepte. De box bestaat uit twee delen en is daardoor gemakkelijk aan te passen in draairichting van de box, maar ook in diepte. Hierdoor is de box gemakkelijk inzetbaar voor post doorvoer door muren en pilaren. Afmetingen: Deurtje (hxb): 400x330 mm. Inworpopening (hxb): 68x300 mm. Diepte: 680-830 mm. (flexibel instelbaar) Bijpassende briefplaat Deze inbouwbrievenbus kan worden gebruikt in combinatie met de briefplaten van Stoer! en Hardbrass en hardstenen briefsleuven. Slot Het deurtje is voorzien van een degelijk cilinderslot inclusief twee sleutels. Het is ook mogelijk een extra veilig 6-pins RUKO-slot of codeslot te bestellen. Overige eigenschappen - voorzien van regenrand - dempers op het deurtje - het deurtje is omdraaibaar

€ 449,00

Lees meer...

Stoer! Brievenbussen Inbouw brievenbussen
STOER! Flexibele postinbouwkast Berlijn 68 83cm antraciet
 

Brievenbus Stoer! Lyon RVS

Een prachtige RVS brievenbus voor privé en zakelijk gebruik. De Stoer! Lyon brievenbus is van Nederlands ontwerp en productie. Afmetingen (hxbxd): 430x350xx220 mm. Inwerpopening: 320x38 mm. Voorzien van degelijk Eurlocks cilinderslot met 2 sleutels welke na te bestellen zijn. De grote klep van de brievenbus Stoer is zo afgesteld dat deze op 60 graden blijft staan, wel zo makkelijk voor het uitnemen van uw post. De Stoer! brievenbus kan worden vergrendeld met een vuurwerkbeveiliger die separaat bij te bestellen is. Aan de achterzijde zijn 4 slotgaten aangebracht om hem makkelijk te kunnen monteren aan de muur. Plaatst u uw Stoer! brievenbus liever vrijstaand op een statief? Geen probleem, deze brievenbus past op verschillende statieven die apart te bestellen zijn.

€ 319,00

Lees meer...

Stoer! Brievenbussen Wandbrievenbussen
Brievenbus Stoer! Lyon RVS
 

Stoer! Pakketbrievenbus CORTEN LOOK

Stoer! Pakketbrievenbus CORTEN-LOOK - grote Stoer! staande pakketbrievenbus met slot, gegalvaniseerd staal met een robuuste coating. RVS details

€ 599,00

Lees meer...

Stoer! Tuininrichting Brievenbussen
Stoer! Pakketbrievenbus CORTEN LOOK
 

Stoer! Brievenbus groen

Stoer! Brievenbus groen - grote Stoer! brievenbus met slot van staal met een robuuste poedercoating.

€ 259,00

Lees meer...

Stoer! Tuininrichting Brievenbussen
Stoer! Brievenbus groen
 

Brievenbus Stoer! Lyon Zwart

Een prachtige zwarte brievenbus voor privé en zakelijk gebruik. De Stoer! Lyon brievenbus is van Nederlands ontwerp en productie. Metalen brievenbus voorzien van een hoogwaardige zwarte poedercoating. Afmetingen (hxbxd): 430x350xx220 mm. Inwerpopening: 320x38 mm. Voorzien van degelijk Eurlocks cilinderslot met 2 sleutels welke na te bestellen zijn. De grote klep van de brievenbus Stoer is zo afgesteld dat deze op 60 graden blijft staan, wel zo makkelijk voor het uitnemen van uw post. De Stoer! brievenbus kan worden vergrendeld met een vuurwerkbeveiliger die separaat bij te bestellen is. Aan de achterzijde zijn 4 slotgaten aangebracht om hem makkelijk te kunnen monteren aan de muur. Plaatst u uw Stoer! brievenbus liever vrijstaand op een statief? Geen probleem, deze brievenbus past op verschillende statieven die apart te bestellen zijn.

€ 259,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Wandbrievenbussen
Brievenbus Stoer! Lyon Zwart
 

Vuurwerkbeveiliger tbv Brievenbus Stoer! Lyon

Beveiliger tegen inworp van vuurwerk om in de brievenbus Stoer! te plaatsen. Houd je brievenbus heel tijdens de vuurwerk periode! Door het plaaten van deze beveiliger wordt de briefklep zo afgesteld dat deze nog wel brieven kan ontvangen, maar geen dikkere enveloppen, poststukken én vuurwerk.

€ 14,95

Lees meer...

Stoer! Brievenbussen Sloten en accessoires
Vuurwerkbeveiliger tbv Brievenbus Stoer! Lyon
 

Statief voor brievenbus Stoer! Lyon RVS

Statief van RVS voor vrijstaande plaatsing van de brievenbus Stoer! Deze standaard bestaat uit 2 palen waardoor de brievenbus extra stevig staat. Afmetingen: ø35 x 1500 mm.

€ 145,00

Lees meer...

Stoer! Brievenbussen Brievenbus statieven
Statief voor brievenbus Stoer! Lyon RVS
 

Stoer! Inbouw PAKKET doorvoerbox ZWART

Stoer! Inbouw PAKKET doorvoerbox ZWART - geschikt voor post en pakketten van 45 x 32 x 16 cm, verzinkt staal met poedercoating (RAL9011)

€ 230,00

Lees meer...

Stoer! Tuininrichting Brievenbussen
Stoer! Inbouw PAKKET doorvoerbox ZWART
 

Brievenbus Stoer! Bern Antraciet

De Stoer! brievenbus Bern is een strakke functionele antracietkleurige brievenbus die overal toegepast kan worden. Deze brievenbus is uitstekend geschikt voor brievenbuspakketjes en kan aan de wand worden gemonteerd of vrijstaand worden geplaatst in combinatie met één van de bijpassende statieven (zie accessoires). Wordt geleverd inclusief degelijk cilinderslot met twee sleutels, welke na te bestellen zijn. Afmetingen (hxbxd): 415x300xx150 mm. Inwerpopening: 270x35 mm. Weersbestendig - De bovenklep dekt de gehele kast af - Geen naden aan de voorkant door het gebruik van een dubbele bovenklep - De bodem is niet vlak, maar in een dakvorm met vier gaten mocht er onverhoopt water of condens in de kast terecht komen De post wordt aan de bovenzijde via de afsluitbare klep ingeworpen en uitgenomen.  Wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal (schroeven, pluggen en afstandhouders).

€ 99,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Wandbrievenbussen
Brievenbus Stoer! Bern Antraciet
 

Stoer! Inbouw deurdeel PAKKET doorvoerbox ANTRACIET

Stoer! Inbouw + deurdeel PAKKET doorvoerbox ANTRACIET - geschikt voor post en pakketten van 45 x 32 x 16 cm, verzinkt staal met poedercoating (RAL7024)

€ 389,00

Lees meer...

Stoer! Tuininrichting Brievenbussen
Stoer! Inbouw deurdeel PAKKET doorvoerbox ANTRACIET
 

Stoer! Briefsleuf Belgisch hardsteen gezoet

De Stoer! hardstenen briefsleuf heeft een landelijk uiterlijk aan uw muur of gemetselde zuil/pilaar/poer. Vanuit deze sleuf is het mogelijk om de post door te voeren naar één van de Stoer! doorvoerkasten. Belgisch hardsteen. Deze hardstenen brievenbus is een duurzame oplossing en uitermate geschikt voor buitengebruik. Hardsteen behoeft weinig onderhoud, u hoeft deze niet te behandelen of impregneren. De sleuf is op twee manieren te gebruiken. De ene zijde van de sleuf is donker verzoet (antraciet) terwijl de andere zijde grijs geschuurd is. Montage Het monteren van de briefsleuf is gemakkelijk. Rondom de sleuf dient u overal 5mm tot maximaal 10mm vrij te houden. Zet de briefsleuf in de opening en vul de onderzijde op plaatjes of wiggen. Vervolgens de opening voegen, wanneer dit uitgehard is, de plaatsjes of wiggen verwijderen en de onderzijde af voegen.

€ 179,00

Lees meer...

Stoer! Brievenbussen Brievenbuskleppen en tochtkleppen Briefpl
Stoer! Briefsleuf Belgisch hardsteen gezoet
 

Brievenbus Stoer! Lyon Bordeauxrood

Een prachtige bordeauxrode brievenbus voor privé en zakelijk gebruik. De Stoer! brievenbus is van Nederlands ontwerp en productie. Metalen brievenbus voorzien van een hoogwaardige bordeauxrode poedercoating. Afmetingen (hxbxd): 430x350xx220 mm. Inwerpopening: 320x38 mm. Voorzien van degelijk Eurlocks cilinderslot met 2 sleutels welke na te bestellen zijn. De grote klep van de brievenbus Stoer is zo afgesteld dat deze op 60 graden blijft staan, wel zo makkelijk voor het uitnemen van uw post. De Stoer! brievenbus kan worden vergrendeld met een vuurwerkbeveiliger die separaat bij te bestellen is. Aan de achterzijde zijn 4 slotgaten aangebracht om hem makkelijk te kunnen monteren aan de muur. Plaatst u uw Stoer! brievenbus liever vrijstaand op een statief? Geen probleem, deze brievenbus past op verschillende statieven die apart te bestellen zijn.

€ 259,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Wandbrievenbussen
Brievenbus Stoer! Lyon Bordeauxrood
 

Brievenbus Stoer! Lyon Rijtuigblauw

Een prachtige blauwe brievenbus voor privé en zakelijk gebruik. De Stoer! Lyon brievenbus is van Nederlands ontwerp en productie. Metalen brievenbus voorzien van een hoogwaardige blauwe poedercoating. Afmetingen (hxbxd): 430x350xx220 mm. Inwerpopening: 320x38 mm. Voorzien van degelijk Eurlocks cilinderslot met 2 sleutels welke na te bestellen zijn. De grote klep van de brievenbus Stoer is zo afgesteld dat deze op 60 graden blijft staan, wel zo makkelijk voor het uitnemen van uw post. De Stoer! brievenbus kan worden vergrendeld met een vuurwerkbeveiliger die separaat bij te bestellen is. Aan de achterzijde zijn 4 slotgaten aangebracht om hem makkelijk te kunnen monteren aan de muur. Plaatst u uw Stoer! brievenbus liever vrijstaand op een statief? Geen probleem, deze brievenbus past op verschillende statieven die apart te bestellen zijn.

€ 259,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Wandbrievenbussen
Brievenbus Stoer! Lyon Rijtuigblauw
 

STOER! Flexibele postinbouwkast Berlijn 35 50cm. antraciet

De Stoer! inbouwbrievenbus is een post doorvoerkast met verstelbare diepte. Het is een flexibel systeem verstelbaar van 350 tot 500 mm. diepte. De box bestaat uit twee delen en is daardoor gemakkelijk aan te passen in draairichting van de box, maar ook in diepte. Hierdoor is de box gemakkelijk inzetbaar voor post doorvoer door muren en pilaren. Afmetingen: Deurtje (hxb): 400x330 mm. Inworpopening (hxb): 55x290 mm. Diepte: 350-500 mm. (flexibel instelbaar) Bijpassende briefplaat Deze inbouwbrievenbus kan worden gebruikt in combinatie met de briefplaten van Stoer! en Hardbrass en hardstenen briefsleuven. Slot Het deurtje is voorzien van een degelijk cilinderslot inclusief twee sleutels. Het is ook mogelijk een extra veilig 5-pins RUKO-slot te bestellen. Overige eigenschappen - voorzien van regenrand - dempers op het deurtje - het deurtje is omdraaibaar

€ 339,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Inbouw brievenbussen
STOER! Flexibele postinbouwkast Berlijn 35 50cm. antraciet