Stoer! zelfklevend cijfer FORTE 75 mm NR.6 RVS

zelfklevend cijfer FORTE 75 mm NR.6 RVS, hoogte 75 mm. geschuurd AISI 316L roestvaststaal.

€ 20,95

Lees meer...

Stoer! Tuininrichting Huisnummers
Stoer! zelfklevend cijfer FORTE 75 mm NR.6 RVS
 

STOER! Pakket inbouwkast Linz inbouwdeel antraciet

Deze inbouw pakketkast is geschikt voor pakketten en reguliere post. De Stoer! pakketkast is geschikt voor inbouw in poeren en dikkere muren. De grote kast biedt ruimte voor pakketten van maar liefst 45x32x16cm. Bekijk de afmetingen in de tweede afbeelding. Verzinkte stalen kast voorzien van sterkte antraciet (RAL7024) structuur poedercoating en demper. Het monteren van deze kast is iets verdiept om te zorgen dat het kantelsysteem goed blijft werken en er na het deponeren van het pakket niet meer zomaar bij pakket gekomen kan worden. Combineer de pakket inbouwkast met onze specifieke vlakke deur die aan de zijkant of achterkant geplaatst kan worden.

€ 209,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Inbouw brievenbussen
STOER! Pakket inbouwkast Linz inbouwdeel antraciet
 

STOER! Pakket inbouwkast Linz inbouwdeel zwart

Deze inbouw pakketkast is geschikt voor pakketten en reguliere post. De Stoer! pakketkast is geschikt voor inbouw in poeren en dikkere muren. De grote kast biedt ruimte voor pakketten van maar liefst 45x32x16cm. Bekijk de afmetingen in de tweede afbeelding. Verzinkte stalen kast voorzien van sterkte zwarte (RAL9011) structuur poedercoating en demper. Het monteren van deze kast is iets verdiept om te zorgen dat het kantelsysteem goed blijft werken en er na het deponeren van het pakket niet meer zomaar bij pakket gekomen kan worden. Combineer de pakket inbouwkast met onze specifieke vlakke deur die aan de zijkant of achterkant geplaatst kan worden.

€ 209,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Inbouw brievenbussen
STOER! Pakket inbouwkast Linz inbouwdeel zwart
 

STOER! Inbouw pakketbrievenbus Linz compleet antraciet

Deze inbouw pakketkast is geschikt voor pakketten en reguliere post. De Stoer! pakketkast is geschikt voor inbouw in poeren en dikkere muren. De grote kast biedt ruimte voor pakketten van maar liefst 45x32x16cm. Complete set met inworpdeel en deurframe met cilinderslot.  Bekijk de afmetingen in de volgende afbeeldingen. Verzinkte stalen kast voorzien van sterkte antraciet (RAL7024) structuur poedercoating en demper. Inclusief het deurdeelframe met vlakke deur die aan de zijkant of achterkant geplaatst kan worden. Voorzien van degelijk cilinderslot inclusief 2 sleutels. Het monteren van deze kast is iets verdiept om te zorgen dat het kantelsysteem goed blijft werken en er na het deponeren van het pakket niet meer zomaar bij pakket gekomen kan worden. Combineer de pakket inbouwkast met onze specifieke vlakke deur die aan de zijkant of achterkant geplaatst kan worden.

€ 349,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Inbouw brievenbussen
STOER! Inbouw pakketbrievenbus Linz compleet antraciet
 

STOER! Inbouwframe met deurtje Linz zwart

Zwarte brievenbusdeur in frame voor inbouw in poeren of muren. Voorzien van cilinderslot met 2 sleutels. Het postdeurtje bestaat uit een frame van 20mm. en deurtje dat gemakkelijk aan te passen is in draairichting. Inzetbaar voor post doorvoer door muren en pilaren. Open frame met deurtje. Bekijk de afmetingen in de tweede afbeelding. Verzinkte stalen basis voorzien van sterkte zwarte (RAL9011) structuur poedercoating. Afmetingen (hxbxd): 450x400x20 mm.

€ 149,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Inbouw brievenbussen
STOER! Inbouwframe met deurtje Linz zwart
 

STOER! Briefplaat Rome 340x95mm. zwart

Deze stijlvolle zwarte briefplaat is uitsluitend geschikt voor montage op de Stoer! doorvoerboxen. De briefplaat wordt volledig vlak gemonteerd op de brievenbus. Hij is vervaardigd uit AISI 304 roestvaststaal en voorzien van een zwarte poedercoating. De maat van de briefplaat is (bxh) 340x95 mm. Inwerpopening (bxh): 276x41 mm. Combinatie met postinbouwkast Stoer! Deze briefplaat kan worden gecombineerd met de flexibele post inbouwkast van het merk Stoer! Deze box is gemakkelijk inzetbaar voor post doorvoer door muren en pilaren. Klik hier. Deze briefplaat is uitsluitend geschikt voor montage op de Stoer! doorvoerboxen. De briefplaat wordt volledig vlak gemonteerd op de brievenbus. Hij is vervaardigd uit AISI 304 roestvaststaal en voorzien van een zwarte poedercoating De maat van de briefplaat is 340 x 95mm.

€ 139,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Inbouw brievenbussen
STOER! Briefplaat Rome 340x95mm. zwart
 

STOER! Briefplaat Rome 340x95mm. antraciet

Deze stijlvolle antracietgrijze briefplaat is uitsluitend geschikt voor montage op de Stoer! doorvoerboxen. De briefplaat wordt volledig vlak gemonteerd op de brievenbus. Hij is vervaardigd uit AISI 304 roestvaststaal en voorzien van een grafietgrijze poedercoating (RAL7024). De maat van de briefplaat is (bxh) 340x95 mm. Inwerpopening (bxh): 276x41 mm. Combinatie met postinbouwkast Stoer! Deze briefplaat kan worden gecombineerd met de flexibele post inbouwkast van het merk Stoer! Deze box is gemakkelijk inzetbaar voor post doorvoer door muren en pilaren. Klik hier.

€ 139,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Inbouw brievenbussen
STOER! Briefplaat Rome 340x95mm. antraciet
 

Brievenbus Stoer! Lyon Cortenstaal

Een prachtige cortenstaal brievenbus voor privé en zakelijk gebruik. De Stoer! Lyon brievenbus is van Nederlands ontwerp en productie. Cortenstaal is een weervast staal en de bruine roestkleur is het meest typische uiterlijke kenmerk. Afmetingen (hxbxd): 430x350xx220 mm. Inwerpopening: 320x38 mm. Voorzien van degelijk Eurlocks cilinderslot met 2 sleutels welke na te bestellen zijn. De grote klep van de brievenbus Stoer is zo afgesteld dat deze op 60 graden blijft staan, wel zo makkelijk voor het uitnemen van uw post. De Stoer! brievenbus kan worden vergrendeld met een vuurwerkbeveiliger die separaat bij te bestellen is. Cortenstaal Cortenstaal is een prachtig materiaal wat meeleeft met uw (voor)tuin. De Stoer! wordt 'geroest' geleverd! De roestkleurige en zeer dichte oxidehuid schermt het dieper liggende materiaal af van zuurstof, waardoor de oxidatie sterk vertraagt. Door de oxidehuid is het niet nodig het materiaal te schilderen. Cortenstaal is een metaallegering, bestaande uit ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. De sterkte is vergelijkbaar met die van andere gelegeerde staalsoorten zoals roestvast staal. Plaatsing Aan de achterzijde zijn 4 slotgaten aangebracht om hem makkelijk te kunnen monteren aan de muur. Plaatst u uw Stoer! brievenbus liever vrijstaand op een statief? Geen probleem, deze brievenbus past op verschillende statieven die apart te bestellen zijn.

€ 289,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Wandbrievenbussen
Brievenbus Stoer! Lyon Cortenstaal
 

Brievenbus Stoer! Lyon Groen

Een prachtige groene brievenbus voor privé en zakelijk gebruik. De Stoer! Lyon brievenbus is van Nederlands ontwerp en productie. Metalen brievenbus voorzien van een hoogwaardige groene witte poedercoating. Afmetingen (hxbxd): 430x350xx220 mm. Inwerpopening: 320x38 mm. Voorzien van degelijk Eurlocks cilinderslot met 2 sleutels welke na te bestellen zijn. De grote klep van de brievenbus Stoer is zo afgesteld dat deze op 60 graden blijft staan, wel zo makkelijk voor het uitnemen van uw post. De Stoer! brievenbus kan worden vergrendeld met een vuurwerkbeveiliger die separaat bij te bestellen is. Aan de achterzijde zijn 4 slotgaten aangebracht om hem makkelijk te kunnen monteren aan de muur. Plaatst u uw Stoer! brievenbus liever vrijstaand op een statief? Geen probleem, deze brievenbus past op verschillende statieven die apart te bestellen zijn.

€ 259,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Wandbrievenbussen
Brievenbus Stoer! Lyon Groen
 

STOER! Pakketbox XL Leeds zwart

De Pakketbox XL Leeds van het Nederlandse merk Stoer! is een zwarte pakketbox die zowel vrijstaand als aan de muur kan worden bevestigd. Hiermee kunt u eenvoudig zeer grote pakketten ontvangen. Het grootste pakket dat in deze pakjesbox geleverd kan worden is 470x460x240 mm. De klep is voorzien van twee sterke scharnieren die de klep tot 90 graden kan laten kantelen. Afmetingen (hxbxd): 500x510x315 mm. De pakketkast is gemaakt van verzinkt staal, voorzien van een sterke mat zwarte poedercoating.  Werking De bezorger tilt de deksel op en plaatst het pakket in de box. Vervolgens drukt hij het drukslot in en is de kast vergrendeld. U kunt met de meegeleverde sleutel de box openen en uw pakket eruit halen. Vervolgens staat het slot weer in 'open' positie en kan er opnieuw in bezorgd worden. Plaatsing Er zijn 5 gaten aan de onderzijde van de box om te monteren op de vloer, op een tegel, sokkel of bestrating én 4 gaten aan de achterzijde om deze te monteren aan de muur. Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.

€ 279,00

Lees meer...

Stoer! Brievenbussen Pakketbrievenbussen
STOER! Pakketbox XL Leeds zwart
 

Stoer! Briefsleuf Belgisch hardsteen antraciet

De Stoer! hardstenen briefsleuf heeft een landelijk uiterlijk aan uw muur of gemetselde zuil/pilaar/poer. Vanuit deze sleuf is het mogelijk om de post door te voeren naar één van de Stoer! doorvoerkasten. Belgisch hardsteen. Deze hardstenen brievenbus is een duurzame oplossing en uitermate geschikt voor buitengebruik. Hardsteen behoeft weinig onderhoud, u hoeft deze niet te behandelen of impregneren. De sleuf is op twee manieren te gebruiken. De ene zijde van de sleuf is donker verzoet (antraciet) terwijl de andere zijde grijs geschuurd is. Montage Het monteren van de briefsleuf is gemakkelijk. Rondom de sleuf dient u overal 5mm tot maximaal 10mm vrij te houden. Zet de briefsleuf in de opening en vul de onderzijde op plaatjes of wiggen. Vervolgens de opening voegen, wanneer dit uitgehard is, de plaatsjes of wiggen verwijderen en de onderzijde af voegen.

€ 179,00

Lees meer...

Stoer! Brievenbussen Brievenbuskleppen en tochtkleppen Briefpl
Stoer! Briefsleuf Belgisch hardsteen antraciet
 

Stoer! JA NEE plaatje RVS zelfklevend

JA/NEE plaatje RVS zelfklevend - Een JA/NEE plaatje van 25x120mm die makkelijk zelfklevend gebruikt kan worden op een brievenbus of deur.

€ 16,95

Lees meer...

Stoer! Tuininrichting
Stoer! JA NEE plaatje RVS zelfklevend
 

Stoer! NEE NEE plaatje RVS zelfklevend

NEE/NEE plaatje RVS zelfklevend - Een NEE/NEE plaatje van 25x120mm die makkelijk zelfklevend gebruikt kan worden op een brievenbus of deur.

€ 16,95

Lees meer...

Stoer! Tuininrichting
Stoer! NEE NEE plaatje RVS zelfklevend
 

STOER! Post inbouwkast met deurtje Berlijn 215mm. zwart

Inbouwbrievenbus voor poer of pilaar van het Nederlandse merk Stoer! Deze inbouwkast is een open blok van 215mm diep ten behoeve van postopvang. De kast is voorzien van open voorzijde die gemakkelijk inzetbaar is voor post doorvoer door muren en pilaren, bijvoorbeeld in combinatie met een hardstenen inworpgleuf. Het deurtje is voorzien van een degelijk cilinderslot met twee sleutels. De box is voorzien van een aantal voorgeboorde gaten waardoor deze geborgd kan worden in een bijvoorbeeld een houten bekisting. Afmetingen (hxbxd): 393x323x215 mm. Slot Het deurtje is voorzien van een degelijk cilinderslot inclusief twee sleutels. Het is ook mogelijk een extra veilig 6-pins RUKO-slot of codeslot te bestellen. Overige eigenschappen - voorzien van regenrand - dempers op het deurtje - het deurtje is omdraaibaar

€ 195,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Inbouw brievenbussen
STOER! Post inbouwkast met deurtje Berlijn 215mm. zwart
 

Stoer! Brievenbus wit

Stoer! Brievenbus wit - grote Stoer! brievenbus met slot van staal met een robuuste poedercoating.

€ 259,00

Lees meer...

Stoer! Tuininrichting Brievenbussen
Stoer! Brievenbus wit
 

Stoer! zelfklevend cijfer FORTE 75 mm NR.1 RVS

zelfklevend cijfer FORTE 75 mm NR.1 RVS, hoogte 75 mm. geschuurd AISI 316L roestvaststaal.

€ 20,95

Lees meer...

Stoer! Tuininrichting Huisnummers
Stoer! zelfklevend cijfer FORTE 75 mm NR.1 RVS
 

Stoer! zelfklevend cijfer FORTE 75 mm NR.8 RVS

zelfklevend cijfer FORTE 75 mm NR.8 RVS, hoogte 75 mm. geschuurd AISI 316L roestvaststaal.

€ 20,95

Lees meer...

Stoer! Tuininrichting Huisnummers
Stoer! zelfklevend cijfer FORTE 75 mm NR.8 RVS
 

Stoer! zelfklevend cijfer FORTE 75 mm NR.7 RVS

zelfklevend cijfer FORTE 75 mm NR.7 RVS, hoogte 75 mm. geschuurd AISI 316L roestvaststaal.

€ 20,95

Lees meer...

Stoer! Tuininrichting Huisnummers
Stoer! zelfklevend cijfer FORTE 75 mm NR.7 RVS
 

Stoer! zelfklevend cijfer FORTE 75 mm NR.5 RVS

zelfklevend cijfer FORTE 75 mm NR.5 RVS, hoogte 75 mm. geschuurd AISI 316L roestvaststaal.

€ 20,95

Lees meer...

Stoer! Tuininrichting Huisnummers
Stoer! zelfklevend cijfer FORTE 75 mm NR.5 RVS
 

Brievenbus Stoer! Lyon Betongrijs

Een prachtige betongrijze brievenbus voor privé en zakelijk gebruik. De Stoer! Lyon brievenbus is van Nederlands ontwerp en productie. Metalen brievenbus voorzien van een hoogwaardige matte metallicgrijze poedercoating. Afmetingen (hxbxd): 430x350xx220 mm. Inwerpopening: 320x38 mm. Voorzien van degelijk Eurlocks cilinderslot met 2 sleutels welke na te bestellen zijn. De grote klep van de brievenbus Stoer is zo afgesteld dat deze op 60 graden blijft staan, wel zo makkelijk voor het uitnemen van uw post. De Stoer! brievenbus kan worden vergrendeld met een vuurwerkbeveiliger die separaat bij te bestellen is. Aan de achterzijde zijn 4 slotgaten aangebracht om hem makkelijk te kunnen monteren aan de muur. Plaatst u uw Stoer! brievenbus liever vrijstaand op een statief? Geen probleem, deze brievenbus past op verschillende statieven die apart te bestellen zijn.

€ 259,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Wandbrievenbussen
Brievenbus Stoer! Lyon Betongrijs