Brievenbus Stoer! Lyon Wit

Een prachtige witte brievenbus voor privé en zakelijk gebruik. De Stoer! Lyon brievenbus is van Nederlands ontwerp en productie. Metalen brievenbus voorzien van een hoogwaardige matte witte poedercoating. Afmetingen (hxbxd): 430x350xx220 mm. Inwerpopening: 320x38 mm. Voorzien van degelijk Eurlocks cilinderslot met 2 sleutels welke na te bestellen zijn. De grote klep van de brievenbus Stoer is zo afgesteld dat deze op 60 graden blijft staan, wel zo makkelijk voor het uitnemen van uw post. De Stoer! brievenbus kan worden vergrendeld met een vuurwerkbeveiliger die separaat bij te bestellen is. Aan de achterzijde zijn 4 slotgaten aangebracht om hem makkelijk te kunnen monteren aan de muur. Plaatst u uw Stoer! brievenbus liever vrijstaand op een statief? Geen probleem, deze brievenbus past op verschillende statieven die apart te bestellen zijn.

€ 259,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Wandbrievenbussen
Brievenbus Stoer! Lyon Wit
 

Brievenbus Stoer! Lyon Antraciet

Een prachtige antracietkleurige brievenbus voor privé en zakelijk gebruik. De Stoer! Lyon brievenbus is van Nederlands ontwerp en productie. Metalen brievenbus voorzien van een hoogwaardige antraciet poedercoating (Tiger 29/80081). Afmetingen (hxbxd): 430x350xx220 mm. Inwerpopening: 320x38 mm. Voorzien van degelijk Eurlocks cilinderslot met 2 sleutels welke na te bestellen zijn. De grote klep van de brievenbus Stoer is zo afgesteld dat deze op 60 graden blijft staan, wel zo makkelijk voor het uitnemen van uw post. De Stoer! brievenbus kan worden vergrendeld met een vuurwerkbeveiliger die separaat bij te bestellen is. Aan de achterzijde zijn 4 slotgaten aangebracht om hem makkelijk te kunnen monteren aan de muur. Plaatst u uw Stoer! brievenbus liever vrijstaand op een statief? Geen probleem, deze brievenbus past op verschillende statieven die apart te bestellen zijn.

€ 259,00

Lees meer...

Stoer! Brievenbussen Wandbrievenbussen
Brievenbus Stoer! Lyon Antraciet
 

Brievenbus Stoer! Lyon Cortenstaal

Een prachtige cortenstaal brievenbus voor privé en zakelijk gebruik. De Stoer! Lyon brievenbus is van Nederlands ontwerp en productie. Cortenstaal is een weervast staal en de bruine roestkleur is het meest typische uiterlijke kenmerk. Afmetingen (hxbxd): 430x350xx220 mm. Inwerpopening: 320x38 mm. Voorzien van degelijk Eurlocks cilinderslot met 2 sleutels welke na te bestellen zijn. De grote klep van de brievenbus Stoer is zo afgesteld dat deze op 60 graden blijft staan, wel zo makkelijk voor het uitnemen van uw post. De Stoer! brievenbus kan worden vergrendeld met een vuurwerkbeveiliger die separaat bij te bestellen is. Cortenstaal Cortenstaal is een prachtig materiaal wat meeleeft met uw (voor)tuin. De Stoer! wordt 'geroest' geleverd! De roestkleurige en zeer dichte oxidehuid schermt het dieper liggende materiaal af van zuurstof, waardoor de oxidatie sterk vertraagt. Door de oxidehuid is het niet nodig het materiaal te schilderen. Cortenstaal is een metaallegering, bestaande uit ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. De sterkte is vergelijkbaar met die van andere gelegeerde staalsoorten zoals roestvast staal. Plaatsing Aan de achterzijde zijn 4 slotgaten aangebracht om hem makkelijk te kunnen monteren aan de muur. Plaatst u uw Stoer! brievenbus liever vrijstaand op een statief? Geen probleem, deze brievenbus past op verschillende statieven die apart te bestellen zijn.

€ 289,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Wandbrievenbussen
Brievenbus Stoer! Lyon Cortenstaal
 

Brievenbus Stoer! Lyon Groen

Een prachtige groene brievenbus voor privé en zakelijk gebruik. De Stoer! Lyon brievenbus is van Nederlands ontwerp en productie. Metalen brievenbus voorzien van een hoogwaardige groene witte poedercoating. Afmetingen (hxbxd): 430x350xx220 mm. Inwerpopening: 320x38 mm. Voorzien van degelijk Eurlocks cilinderslot met 2 sleutels welke na te bestellen zijn. De grote klep van de brievenbus Stoer is zo afgesteld dat deze op 60 graden blijft staan, wel zo makkelijk voor het uitnemen van uw post. De Stoer! brievenbus kan worden vergrendeld met een vuurwerkbeveiliger die separaat bij te bestellen is. Aan de achterzijde zijn 4 slotgaten aangebracht om hem makkelijk te kunnen monteren aan de muur. Plaatst u uw Stoer! brievenbus liever vrijstaand op een statief? Geen probleem, deze brievenbus past op verschillende statieven die apart te bestellen zijn.

€ 259,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Wandbrievenbussen
Brievenbus Stoer! Lyon Groen
 

Brievenbus Stoer! Lyon Betongrijs

Een prachtige betongrijze brievenbus voor privé en zakelijk gebruik. De Stoer! Lyon brievenbus is van Nederlands ontwerp en productie. Metalen brievenbus voorzien van een hoogwaardige matte metallicgrijze poedercoating. Afmetingen (hxbxd): 430x350xx220 mm. Inwerpopening: 320x38 mm. Voorzien van degelijk Eurlocks cilinderslot met 2 sleutels welke na te bestellen zijn. De grote klep van de brievenbus Stoer is zo afgesteld dat deze op 60 graden blijft staan, wel zo makkelijk voor het uitnemen van uw post. De Stoer! brievenbus kan worden vergrendeld met een vuurwerkbeveiliger die separaat bij te bestellen is. Aan de achterzijde zijn 4 slotgaten aangebracht om hem makkelijk te kunnen monteren aan de muur. Plaatst u uw Stoer! brievenbus liever vrijstaand op een statief? Geen probleem, deze brievenbus past op verschillende statieven die apart te bestellen zijn.

€ 259,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Wandbrievenbussen
Brievenbus Stoer! Lyon Betongrijs
 

Brievenbus Stoer! Lyon RVS

Een prachtige RVS brievenbus voor privé en zakelijk gebruik. De Stoer! Lyon brievenbus is van Nederlands ontwerp en productie. Afmetingen (hxbxd): 430x350xx220 mm. Inwerpopening: 320x38 mm. Voorzien van degelijk Eurlocks cilinderslot met 2 sleutels welke na te bestellen zijn. De grote klep van de brievenbus Stoer is zo afgesteld dat deze op 60 graden blijft staan, wel zo makkelijk voor het uitnemen van uw post. De Stoer! brievenbus kan worden vergrendeld met een vuurwerkbeveiliger die separaat bij te bestellen is. Aan de achterzijde zijn 4 slotgaten aangebracht om hem makkelijk te kunnen monteren aan de muur. Plaatst u uw Stoer! brievenbus liever vrijstaand op een statief? Geen probleem, deze brievenbus past op verschillende statieven die apart te bestellen zijn.

€ 319,00

Lees meer...

Stoer! Brievenbussen Wandbrievenbussen
Brievenbus Stoer! Lyon RVS
 

Brievenbus Stoer! Lyon Zwart

Een prachtige zwarte brievenbus voor privé en zakelijk gebruik. De Stoer! Lyon brievenbus is van Nederlands ontwerp en productie. Metalen brievenbus voorzien van een hoogwaardige zwarte poedercoating. Afmetingen (hxbxd): 430x350xx220 mm. Inwerpopening: 320x38 mm. Voorzien van degelijk Eurlocks cilinderslot met 2 sleutels welke na te bestellen zijn. De grote klep van de brievenbus Stoer is zo afgesteld dat deze op 60 graden blijft staan, wel zo makkelijk voor het uitnemen van uw post. De Stoer! brievenbus kan worden vergrendeld met een vuurwerkbeveiliger die separaat bij te bestellen is. Aan de achterzijde zijn 4 slotgaten aangebracht om hem makkelijk te kunnen monteren aan de muur. Plaatst u uw Stoer! brievenbus liever vrijstaand op een statief? Geen probleem, deze brievenbus past op verschillende statieven die apart te bestellen zijn.

€ 259,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Wandbrievenbussen
Brievenbus Stoer! Lyon Zwart
 

Brievenbus Stoer! Bern Antraciet

De Stoer! brievenbus Bern is een strakke functionele antracietkleurige brievenbus die overal toegepast kan worden. Deze brievenbus is uitstekend geschikt voor brievenbuspakketjes en kan aan de wand worden gemonteerd of vrijstaand worden geplaatst in combinatie met één van de bijpassende statieven (zie accessoires). Wordt geleverd inclusief degelijk cilinderslot met twee sleutels, welke na te bestellen zijn. Afmetingen (hxbxd): 415x300xx150 mm. Inwerpopening: 270x35 mm. Weersbestendig - De bovenklep dekt de gehele kast af - Geen naden aan de voorkant door het gebruik van een dubbele bovenklep - De bodem is niet vlak, maar in een dakvorm met vier gaten mocht er onverhoopt water of condens in de kast terecht komen De post wordt aan de bovenzijde via de afsluitbare klep ingeworpen en uitgenomen.  Wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal (schroeven, pluggen en afstandhouders).

€ 99,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Wandbrievenbussen
Brievenbus Stoer! Bern Antraciet
 

Brievenbus Stoer! Lyon Bordeauxrood

Een prachtige bordeauxrode brievenbus voor privé en zakelijk gebruik. De Stoer! brievenbus is van Nederlands ontwerp en productie. Metalen brievenbus voorzien van een hoogwaardige bordeauxrode poedercoating. Afmetingen (hxbxd): 430x350xx220 mm. Inwerpopening: 320x38 mm. Voorzien van degelijk Eurlocks cilinderslot met 2 sleutels welke na te bestellen zijn. De grote klep van de brievenbus Stoer is zo afgesteld dat deze op 60 graden blijft staan, wel zo makkelijk voor het uitnemen van uw post. De Stoer! brievenbus kan worden vergrendeld met een vuurwerkbeveiliger die separaat bij te bestellen is. Aan de achterzijde zijn 4 slotgaten aangebracht om hem makkelijk te kunnen monteren aan de muur. Plaatst u uw Stoer! brievenbus liever vrijstaand op een statief? Geen probleem, deze brievenbus past op verschillende statieven die apart te bestellen zijn.

€ 259,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Wandbrievenbussen
Brievenbus Stoer! Lyon Bordeauxrood
 

Brievenbus Stoer! Lyon Rijtuigblauw

Een prachtige blauwe brievenbus voor privé en zakelijk gebruik. De Stoer! Lyon brievenbus is van Nederlands ontwerp en productie. Metalen brievenbus voorzien van een hoogwaardige blauwe poedercoating. Afmetingen (hxbxd): 430x350xx220 mm. Inwerpopening: 320x38 mm. Voorzien van degelijk Eurlocks cilinderslot met 2 sleutels welke na te bestellen zijn. De grote klep van de brievenbus Stoer is zo afgesteld dat deze op 60 graden blijft staan, wel zo makkelijk voor het uitnemen van uw post. De Stoer! brievenbus kan worden vergrendeld met een vuurwerkbeveiliger die separaat bij te bestellen is. Aan de achterzijde zijn 4 slotgaten aangebracht om hem makkelijk te kunnen monteren aan de muur. Plaatst u uw Stoer! brievenbus liever vrijstaand op een statief? Geen probleem, deze brievenbus past op verschillende statieven die apart te bestellen zijn.

€ 259,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Wandbrievenbussen
Brievenbus Stoer! Lyon Rijtuigblauw
 

Brievenbus Stoer! Bern Zwart

De Stoer! brievenbus Bern is een strakke functionele zwarte brievenbus die overal toegepast kan worden. Deze brievenbus is uitstekend geschikt voor brievenbuspakketjes en kan aan de wand worden gemonteerd of vrijstaand worden geplaatst in combinatie met één van de bijpassende statieven (zie accessoires). Wordt geleverd inclusief degelijk cilinderslot met twee sleutels, welke na te bestellen zijn. Afmetingen (hxbxd): 415x300xx150 mm. Inwerpopening: 270x35 mm. Weersbestendig - De bovenklep dekt de gehele kast af - Geen naden aan de voorkant door het gebruik van een dubbele bovenklep - De bodem is niet vlak, maar in een dakvorm met vier gaten mocht er onverhoopt water of condens in de kast terecht komen De post wordt aan de bovenzijde via de afsluitbare klep ingeworpen en uitgenomen.  Wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal (schroeven, pluggen en afstandhouders).

€ 99,00

Lees meer...

STOER! Brievenbussen Wandbrievenbussen
Brievenbus Stoer! Bern Zwart