AVH Tuinmeubelen

Hoekbank Bean linksvoorstaand army

Hoekbank Bean linksvoorstaand army van Woood. Deze bank is stevig en comfortabel en uitgevoerd in army green ECO leer. ECO leer bestaat uit 70% echt leer en 30% polyester. Het leer is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt. De breedte van de armleuning en de dikte van de rugleuning is 22cm. Ook verkrijgbaar in het rechtsvoorstaand en in andere kleuren.

€ 1499.00

NAAR AANBIEDER

Wonen Banken Banken|Loungebanken
Alles voor in en om het huis
 

Bank Statement 4 zits 372cm eco leer grijs

De bank Statement 4-zits 360cm eco leer grijs staat als een duidelijk element in huis. Een bank bepaalt de sfeer van het interieur en deze bank biedt een goede basis voor meerdere woonstijlen. Het design van Statement is basic, maar valt door de omvang natuurlijk wel op. Deze ruime 4-zits bank biedt ruimte genoeg voor het hele gezin en zit heerlijk. De bank is puur en stoer en bestaat uit meerdere varianten, stoffen en kleuren. Deze variant is voorzien van Recycle leer in een grijze kleur.De zitdiepte is 63 cm, de zitbreedte 312 cm en de zithoogte 45 cm. De hoogte van de armleuning is 65 cm en de breedte van de armleuning is 24 cm. De poothoogte is 15,5 cm en de hoogte van het frame 18,5 cm.Wat is Recycle leer? Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70%écht leer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt. Onderhoud: Het Recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Recycle leer kunt u als volgt onderhouden: met een vochtige doek kunt u de stof schoonmaken. In geval van vlekken kunt u een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen. Na het verwijderen van de vlek de stof afnemen met een vochtige doek. Deze bank wordt in losse elementen geleverd. De elementen zijn eenvoudig met elkaar te verbinden door middel van beugels.

€ 1499.00

NAAR AANBIEDER

Wonen Root Root|Banken
Alles voor in en om het huis
 

Hoekbank Bean rechtsvoorstaand army

Hoekbank Bean rechtsvoorstaand army van Woood. Deze bank is stevig en comfortabel en uitgevoerd in army green ECO leer. ECO leer bestaat uit 70% echt leer en 30% polyester. Het leer is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt. De breedte van de armleuning en de dikte van de rugleuning is 22cm. Ook verkrijgbaar in het linksvoorstaand en in andere kleuren.

€ 1499.00

NAAR AANBIEDER

Wonen Banken Banken|Loungebanken
Alles voor in en om het huis
 

Hoekbank Statement linksvoorstaand eco leer grijs

De hoekbank Statement linksvoorstaand eco leer grijs van BePureHome is een goede basis voor meerdere woonstijlen. Het design van Statement is basic, maar valt door de omvang natuurlijk wel op. Deze hoekbank Statement heeft zitruimte genoeg, zit heerlijk en is verkrijgbaar in een rechter- en linkervariant. Deze bank Statement past perfect in de collectie van BePureHome, is puur en stoer en bestaat uit meerdere varianten, stoffen en kleuren. Deze variant is voorzien van Recycle leer in een grijze kleur. De zitdiepte is 63 cm, de zitbreedte 218 cm, de zithoogte 45 cm en de diepte van het loungegedeelte is 177 cm. De hoogte van de armleuning is 65 cm en de breedte van de armleuning is 24 cm. De poothoogte is 15,5 cm en de hoogte van het frame 18,5 cm.Wat is Recycle leer? Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70%écht leer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt. Onderhoud: Het Recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Recycle leer kunt u als volgt onderhouden: met een vochtige doek kunt u de stof schoonmaken. In geval van vlekken kunt u een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen. Na het verwijderen van de vlek de stof afnemen met een vochtige doek. Deze bank wordt in losse elementen geleverd. De elementen zijn eenvoudig met elkaar te verbinden door middel van beugels.

€ 1499.00

NAAR AANBIEDER

Wonen Banken Banken|Hoekbanken
Alles voor in en om het huis
 

Hoekbank Statement rechtsvoorstaand eco leer grijs

De hoekbank Statement rechtsvoorstaand eco leer grijs van BePureHome is een goede bank als basis voor meerdere woonstijlen. Het design van Statement is basic, maar valt door de omvang natuurlijk wel op. Deze hoekbank Statement heeft zitruimte genoeg, zit heerlijk en is verkrijgbaar in een rechter- en linkervariant. Deze bank Statement past perfect in de collectie van BePureHome, is puur en stoer en bestaat uit meerdere varianten, stoffen en kleuren. Deze variant is voorzien van Recycle leer in een grijze kleur. De zitdiepte is 63 cm, de zitbreedte 218 cm, de zithoogte 45 cm en de diepte van het loungegedeelte is 177 cm. De hoogte van de armleuning is 65 cm en de breedte van de armleuning is 24 cm. De poothoogte is 15,5 cm en de hoogte van het frame 18,5 cm.Wat is Recycle leer? Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70%écht leer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt. Onderhoud: Het Recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Recycle leer kunt u als volgt onderhouden: met een vochtige doek kunt u de stof schoonmaken. In geval van vlekken kunt u een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen. Na het verwijderen van de vlek de stof afnemen met een vochtige doek. Deze bank wordt in losse elementen geleverd. De elementen zijn eenvoudig met elkaar te verbinden door middel van beugels.

€ 1499.00

NAAR AANBIEDER

Wonen Banken Banken|Hoekbanken
Alles voor in en om het huis
 

Hoekbank Bean linksvoorstaand zwart

Hoekbank Bean linksvoorstaand zwart van Woood. Deze bank is stevig en comfortabel en uitgevoerd in zwart ECO leer. ECO leer bestaat uit 70% echt leer en 30% polyester. Het leer is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt. De breedte van de armleuning en de dikte van de rugleuning is 22cm. Ook verkrijgbaar in het rechtsvoorstaand en in andere kleuren.

€ 1499.00

NAAR AANBIEDER

Wonen Banken Banken|Loungebanken
Alles voor in en om het huis
 

Hoekbank Bean rechtsvoorstaand zwart

Hoekbank Bean rechtsvoorstaand zwart van Woood. Deze bank is stevig en comfortabel en uitgevoerd in zwart ECO leer. ECO leer bestaat uit 70% echt leer en 30% polyester. Het leer is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt. De breedte van de armleuning en de dikte van de rugleuning is 22cm. Ook verkrijgbaar in het linksvoorstaand en in andere kleuren.

€ 1499.00

NAAR AANBIEDER

Wonen Banken Banken|Loungebanken
Alles voor in en om het huis
 

Woood hoekbank Bean cognac links

Deze Woood hoekbank Bean cognac links is een bank om lekker languit op te liggen en te genieten van de leuke sfeer samen met je vrienden, familie, collega's of partner. Behalve het ruime liggedeelte biedt deze bank ook een aantal zitplaatsen met een hoge mate aan zitcomfort. Hij is bekleed met recycle leer en is daardoor heel makkelijk in onderhoud. Wat is Recycle leer? Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70%écht leer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt. De Woood hoekbank Bean cognac links geeft je woonkamer een warme en moderne sfeer en is niet bang om met zijn omgevingte flirten.

€ 1499.00

NAAR AANBIEDER

Wonen Banken Banken|Loungebanken
Alles voor in en om het huis
 

Woood hoekbank Bean cognac rechts

Deze Woood hoekbank Bean cognac rechts is een bank om lekker languit op te liggen en te genieten van de leuke sfeer samen met je vrienden, familie, collega's of partner. Behalve het ruime liggedeelte biedt deze bank ook een aantal zitplaatsen met een hoge mate aan zitcomfort. Hij is bekleed met recycle leer en is daardoor heel makkelijk in onderhoud. Wat is Recycle leer? Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70%écht leer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt. De Woood hoekbank Bean cognac rechts geeft je woonkamer een warme en moderne sfeer.

€ 1499.00

NAAR AANBIEDER

Wonen Banken Banken|Loungebanken
Alles voor in en om het huis
 

Richmond wandkast Herringbone 2 deurs

Strak en stijlvol ontworpen is deze Richmond wandkast Herringbone 2 deurs. Achter de twee openslaande deuren vind je genoeg ruimte om van alles neer te zetten. In deze kast kun je heel wat kwijt. Een mooie serviesset, boeken of een verzameling. Hij is gemaakt van oud oakhout en wordt gedragen door een metalen onderstel! Gebruik deze kast in iedere gewenste ruimte. In de woon- of slaapkamer, maar ook op kantoor of in de hal doet hij het goed. Deze wandkast is perfect te combineren in meerdere woonstijlen.

€ 1506.00

NAAR AANBIEDER

Wonen Kasten Kasten|Opbergkasten
Alles voor in en om het huis
 

Wandkast Blackbone goud laag 2 deurs

Wandkast Blackbone goud laag 2 deurs

€ 1516.00

NAAR AANBIEDER

Wonen Kasten Kasten|Opbergkasten
Alles voor in en om het huis
 

Eettafel Ramsey ovaal ijzer frame

Eettafel Ramsey heeft een ovaal blad en een onderstel van metaal.

€ 1536.00

NAAR AANBIEDER

Wonen Tafels Tafels|Eettafels
Alles voor in en om het huis
 

Dressoir Herringbone 4 deurs 4 laden

Dressoir Herringbone 4 deurs 4 laden

€ 1558.00

NAAR AANBIEDER

Wonen Kasten Kasten|Dressoirs
Alles voor in en om het huis
 

Dressoir Herringbone 4 deuren

Dressoir Herringbone 4 deuren van Richmond.

€ 1558.00

NAAR AANBIEDER

Wonen Kasten Kasten|Dressoirs
Alles voor in en om het huis
 

Bank Lorena groen velvet 3 zits

Bank Lorena groen velvet 3-zits van Richmond is gestoffeerd met een 100% polyester velvet stof.

€ 1558.00

NAAR AANBIEDER

Wonen Root Root|Banken
Alles voor in en om het huis
 

Bank Lorena roze velvet 3 zits

Bank Lorena roze velvet 3-zits van Richmond is gestoffeerd met een 100% polyester velvet stof.

€ 1558.00

NAAR AANBIEDER

Wonen Root Root|Banken
Alles voor in en om het huis
 

Bank Lorena stone velvet 3 zits

Bank Lorena stone velvet 3-zits van Richmond is gestoffeerd met een 100% polyester velvet stof.

€ 1558.00

NAAR AANBIEDER

Wonen Root Root|Banken
Alles voor in en om het huis
 

Hoekbank Manhattan

Algemene informatie High Resilient koudschuim hoog veerkrachtigHR koudschuim is een zeer opencellig materiaal, waardoor het vocht snel kan afvoeren en warmte goed kan reguleren. Het materiaal is duurzaam en heeft een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. VeringNosagveren worden, vanwege de uitstekend verende eigenschappen, het meest gebruikt door echte meubelstoffeerders of de betere fabrikanten. De veer is elektrisch gehard en kan daardoor jaren mee zonder aan kwaliteit in te boeten. VulmaterialenDe vulling van de meeste zitmeubelen bestaat uit polyether. Polyether is een standaard schuimsoort met een regelmatige celstructuur. In Jip en Janneke taal houdt dat in dat de cellen even groot zijn. Door deze regelmatige structuur kan lucht gemakkelijk door het schuim stromen en kan het schuim makkelijk samengedrukt worden. Waarom wordt dacron gebruikt?Dit afdekmateriaal wordt gebruikt op schuim of binnenvulling, direct onder de uiteindelijke stoffering; dit kan dan leder, leatherlook of stof zijn. Bijkomend voordeel is dat een bankstel of fauteuil er veel mooier uitziet door gebruik van deze afwerklaag. Buiten het optische voordeel heeft het ook als voordeel dat het een allergiebeschermende functie heeft en een vochtregulerende functie.

€ 1566.00

NAAR AANBIEDER

Wonen Banken Banken|Hoekbanken
Alles voor in en om het huis
 

Eetkamertafel Normandy Cross deluxe 180x100cm

Deze prachtige, strakke Richmond eettafel Normandy Cross deluxe 180 x 100 cm heeft een eenvoudig ontwerp en is makkelijk in elke interieurstijl in te voegen. Deze tafel is gemaakt van eikenhout en is leuk afgewerkt met oil-grey poten. Het blad is 10 cm dik. Verfraai deze tafel met een kandelaar of een leuke vaas voor een warme sfeer. Je kunt gezellig tafelen, borrelen en werken aan deze leuke eettafel. De eettafel Normandy Cross deluxe heeft een afmeting van 180 x 100 x 74 cm.

€ 1578.00

NAAR AANBIEDER

Wonen Eettafels Eettafels|Rechthoekige eettafels
Alles voor in en om het huis
 
© 1979 - 2019. All Rights Reserved | Sjoukje v/d Velde | www.sjoukjevdvelde.nl