AVH Tuinmeubelen

Tuinset Thomas tafel 240x100x76 cm met 8 Grace stoelen en 2 Jackson parasols

Tuinset Thomas tafel 240x100x76 cm met 8 Grace stoelen en 2 Jackson parasols. Een tuinset met teak Thomas tafel 240x100x76 cm met 8 witte Grace opstapelstoelen stoelen en 2 witte Jackson parasols. Deze tuinset is exclusief kussens en decoratie. Uit onze collectie parasols & partytenten. Van het merk Max&Luuk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Tuinset Thomas tafel 240x100x76 cm met 8 Grace stoelen en 2 Jackson parasols, dit komt uit het assortiment diningsets lounge, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 3833.00

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Meubels BBQ Max Luuk
Alles voor in en om het huis
 

New Classic 108, veiligheidsglas 3mm fundering

New Classic 108, veiligheidsglas 3mm fundering. Het artikel New Classic 108, veiligheidsglas 3 mm fundering is een fantastische tuinkas van Juliana. Uit onze collectie tuinkassen, opberg & serres. Van het merk Royal Well maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! New Classic 108, veiligheidsglas 3mm fundering, dit komt uit het assortiment tuinkassen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 3865.39

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Tuininrichting Royal Well
Alles voor in en om het huis
 

ROYAL WELL TUINKAS NEW CLASSIC 106

De drempelloze tuinkas Classic is gemaakt van ‘Western Red Cedar’ hout en wordt geleverd met een stalen fundering.

Gecertificeerd en afkomstig uit goed beheerde bossen van het westelijk zeegebied van Noord-Amerika. Bovendien duurzaam en onderhoudsvrij.

Cederhout is een levend natuurproduct en moet blijven ‘ademen’. Zo blijft het jarenlang vrij van rot. 

Met de tijd zal de houtkleur veranderen naar een zacht lichtgrijze tint.

Een veilige omgeving is belangrijk voor uzelf, maar zeker ook voor de kinderen in uw omgeving.

Deze tuinkas is voorzien van 3 mm veiligheidsglas uit één stuk en is daarmee tot zes keer sterker dan tuindersglas.

En als het toch breekt? Dan valt het in duizenden botte deeltjes uiteen, geheel ongevaarlijk.

Afmetingen:

 • Breedte:184 cm
 • Lengte: 299 cm
 • Hoogte goot: 162 cm
 • Hoogte nok: 232 cm
 • Oppervlakte: 5,5 m2

De houten constructie staat niet in direct contact met een natte ondergrond, bovendien neemt de totale hoogte met 12 cm toe. Hierdoor ervaart u in de Classic meer ruimte.

Automatische raamopener

Het luchten van de kas is van levensbelang. De Automatic Opener Green draagt daarvoor zorg, ook als u even niet in de buurt bent. Door reactie op de temperatuur in de kas wordt het raam automatisch geopend en sluit het wanneer nodig. De Automatic Opener Green heeft een drukkracht van 6 kg en is daarmee geschikt voor dakramen in een enkele uitvoering. Het frame van de raamopener is groen gecoat.

Inclusief vervangbare cilinder

De meegeleverde cilinder is verantwoordelijk voor het functioneren van de raamopener en heeft een levensduur van enkele jaren. Nadien kan een cilinder los vervangen worden. Voor behoudt van de werking van de cilinder wordt geadviseerd deze gedurende de vorstperiode te isoleren of binnenshuis te bewaren.

Inrichting Classic: kweektafels & kweekschappen

De Classic is leverbaar in verschillende modellen en maatvoeringen. Voor elke uitvoering is een specifieke kweektafel of kweekschap optioneel verkrijgbaar.

In uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid zijn de accessoires gelijk aan het frame van de Classic.

De kweektafels hebben een diepte van ca. 50 cm, de schappen zijn half zo breed. Levering is inclusief (roestvrijstalen) bevestigingsmaterialen.

Scherming Classic: Roll-Up scherming op maat

Creëer een aangenaam klimaat en voorkom verbranding van gewassen in uw Classic. Op welke manier? Door het gebruik van een Roll-Up schermsysteem, exact op maat.

Deze scherming is eenvoudig in de nok van de kas te monteren en wordt manueel bedient.  Let op: het Roll-Up schermsysteem wordt verkocht per kaszijde. Voor een muurkas volstaat één rolscherm.

Montageservice

Het monteren van een tuinkas is een secure klus. U kunt dit door een vakman laten uitvoeren door de keuzemogelijkheid aan te vinken. U kunt er ook voor kiezen dit zelf te (laten) doen en dan kunnen wij u de montagehandleiding en diverse montagevideo's toesturen. Neemt u daarvoor met ons contact op. 

Contact met ons
Alles op het gebied van broeikassen kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

€ 3895.00

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Royal Well
Alles voor in en om het huis
 

OASE PONDOVAC PREMIUM

Sterke zuiger voor professionele vijver- en zwembadreiniging

Producteigenschappen

 • Geschikt voor de reiniging van tuinvijvers, zwembaden en zwemvijvers en als natzuiger in het huishouden
 • Extreem sterke zuigcapaciteit met max. 20.000 l/u - zonder onderbreking
 • Buitengewoon geluidsarm zuigvermogen van de turbine < 60 dB (A)
 • Het ledigen van het grote, 95 l reservoir gebeurt m.b.v. de sensorbesturing met digitale vulstandindicatie
 • Handmatige bediening van turbine en transportpomp via handknop mogelijk
 • Flexibele beweeglijkheid dankzij het robuuste onderstel met vier rubberen wielen en wielrem
Afmetingen (LxBxH) (mm) 605 x 580 x 970
Nominale spanning 230 V / 50 Hz
Vermogensopname 1500 W
Vermogensopname pomp 800 W
Lengte stroomkabel (m) 7,50
Nettogewicht (kg) 44,00
Garantie* 2 + 1 Jaar
Max. zuighoogte (m) 2,60
Liters per uur max. (l/h) 20000
Pompvermogen max. (l/h) 27000€ 3899.00

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Oase
Alles voor in en om het huis
 

Carport combinatie 5064X7064mm garage

Carport combinatie 5064X7064mm garage . De Carport combinatie 706x506 cm garage is een handige carport van Solid. Tuinhuisjes worden ongeverfd/ongebeitst geleverd excl. decoratie-artikelen, aanschaf van bij-producten is mogelijk. Uit onze collectie blokhutten, garages & kasten. Van het merk Solid maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Carport combinatie 5064X7064mm garage , dit komt uit het assortiment carports & garages, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 3949.00

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Tuininrichting Solid
Alles voor in en om het huis
 

Stockholm hoek loungeset 4 delig aluminium antraciet

Duurzaam aluminium, natuurlijke teak en een robuust design maken van de SUNS Stockholm Loungeset een ware eyecatcher. Door het gebruik van hoogwaardige materialen is deze tuinset onderhoudsvriendelijk en kan het hele jaar door buiten blijven staan.

€ 3990.00

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Aluminium, Teakhout SUNS
Alles voor in en om het huis
 

Isla xl hoek loungeset 4 delig teak SUNS

De Isla loungeset is van het merk SUNS. De loungeset is gemaakt van FSC teakhout uit Indonesië. De kussens zijn gemaakt van een all weather buitenstof. Wij geven 5 jaar garantie op de loungeset.

€ 3995.00

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Teakhout SUNS
Alles voor in en om het huis
 

Bourton 1610, groen gecoat, polycarbonaat 6mm

Bourton 1610, groen gecoat, polycarbonaat 6mm. Het artikel Bourton 1610, groen gecoat, polycarbonaat 6 mm is een fantastische tuinkas van Eden. Uit onze collectie tuinkassen, opberg & serres. Van het merk Royal Well maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bourton 1610, groen gecoat, polycarbonaat 6mm, dit komt uit het assortiment tuinkassen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 4165.99

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Tuininrichting Royal Well
Alles voor in en om het huis
 

Bourton 1610, zwart gecoat, veiligheidsglas 3mm

Bourton 1610, zwart gecoat, veiligheidsglas 3mm. Het artikel Bourton 1610, zwart gecoat, veiligheidsglas 3 mm is een fantastische tuinkas van Eden. Uit onze collectie tuinkassen, opberg & serres. Van het merk Royal Well maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bourton 1610, zwart gecoat, veiligheidsglas 3mm, dit komt uit het assortiment tuinkassen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 4165.99

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Tuininrichting Royal Well
Alles voor in en om het huis
 

Bourton 1610, zwart gecoat, polycarbonaat 6mm

Bourton 1610, zwart gecoat, polycarbonaat 6mm. Het artikel Bourton 1610, zwart gecoat, polycarbonaat 6 mm is een fantastische tuinkas van Eden. Uit onze collectie tuinkassen, opberg & serres. Van het merk Royal Well maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bourton 1610, zwart gecoat, polycarbonaat 6mm, dit komt uit het assortiment tuinkassen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 4165.99

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Tuininrichting Royal Well
Alles voor in en om het huis
 

Bourton 2010, polycarbonaat 6mm

Bourton 2010, polycarbonaat 6mm. Het artikel Bourton 2010, polycarbonaat 6 mm is een fantastische tuinkas van Eden. Uit onze collectie tuinkassen, opberg & serres. Van het merk Royal Well maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bourton 2010, polycarbonaat 6mm, dit komt uit het assortiment tuinkassen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 4165.99

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Tuininrichting Royal Well
Alles voor in en om het huis
 

Bourton 1610, groen gecoat, veiligheidsglas 3mm

Bourton 1610, groen gecoat, veiligheidsglas 3mm. Het artikel Bourton 1610, groen gecoat, veiligheidsglas 3 mm is een fantastische tuinkas van Eden. Uit onze collectie tuinkassen, opberg & serres. Van het merk Royal Well maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bourton 1610, groen gecoat, veiligheidsglas 3mm, dit komt uit het assortiment tuinkassen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 4294.99

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Tuininrichting Royal Well
Alles voor in en om het huis
 

Bourton 2010, veiligheidsglas 3mm

Bourton 2010, veiligheidsglas 3mm. Het artikel Bourton 2010, veiligheidsglas 3 mm is een fantastische tuinkas van Eden. Uit onze collectie tuinkassen, opberg & serres. Van het merk Royal Well maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bourton 2010, veiligheidsglas 3mm, dit komt uit het assortiment tuinkassen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 4294.99

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Tuininrichting Royal Well
Alles voor in en om het huis
 

ROYAL WELL TUINKAS NEW CLASSIC 108

De drempelloze tuinkas Classic is gemaakt van ‘Western Red Cedar’ hout en wordt geleverd met een stalen fundering.

Gecertificeerd en afkomstig uit goed beheerde bossen van het westelijk zeegebied van Noord-Amerika. Bovendien duurzaam en onderhoudsvrij.

Cederhout is een levend natuurproduct en moet blijven ‘ademen’. Zo blijft het jarenlang vrij van rot. 

Met de tijd zal de houtkleur veranderen naar een zacht lichtgrijze tint.

Een veilige omgeving is belangrijk voor uzelf, maar zeker ook voor de kinderen in uw omgeving.

Deze tuinkas is voorzien van 3 mm veiligheidsglas uit één stuk en is daarmee tot zes keer sterker dan tuindersglas.

En als het toch breekt? Dan valt het in duizenden botte deeltjes uiteen, geheel ongevaarlijk.

Afmetingen:

 • Breedte:241 cm
 • Lengte: 299 cm
 • Hoogte goot: 162 cm
 • Hoogte nok: 250 cm
 • Oppervlakte: 7,2 m2

De houten constructie staat niet in direct contact met een natte ondergrond, bovendien neemt de totale hoogte met 12 cm toe. Hierdoor ervaart u in de Classic meer ruimte.

Automatische raamopener

Het luchten van de kas is van levensbelang. De Automatic Opener Green draagt daarvoor zorg, ook als u even niet in de buurt bent. Door reactie op de temperatuur in de kas wordt het raam automatisch geopend en sluit het wanneer nodig. De Automatic Opener Green heeft een drukkracht van 6 kg en is daarmee geschikt voor dakramen in een enkele uitvoering. Het frame van de raamopener is groen gecoat.

Inclusief vervangbare cilinder

De meegeleverde cilinder is verantwoordelijk voor het functioneren van de raamopener en heeft een levensduur van enkele jaren. Nadien kan een cilinder los vervangen worden. Voor behoudt van de werking van de cilinder wordt geadviseerd deze gedurende de vorstperiode te isoleren of binnenshuis te bewaren.

Inrichting Classic: kweektafels & kweekschappen

De Classic is leverbaar in verschillende modellen en maatvoeringen. Voor elke uitvoering is een specifieke kweektafel of kweekschap optioneel verkrijgbaar.

In uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid zijn de accessoires gelijk aan het frame van de Classic.

De kweektafels hebben een diepte van ca. 50 cm, de schappen zijn half zo breed. Levering is inclusief (roestvrijstalen) bevestigingsmaterialen.

Scherming Classic: Roll-Up scherming op maat

Creëer een aangenaam klimaat en voorkom verbranding van gewassen in uw Classic. Op welke manier? Door het gebruik van een Roll-Up schermsysteem, exact op maat.

Deze scherming is eenvoudig in de nok van de kas te monteren en wordt manueel bedient.  Let op: het Roll-Up schermsysteem wordt verkocht per kaszijde. Voor een muurkas volstaat één rolscherm.

Montageservice

Het monteren van een tuinkas is een secure klus. U kunt dit door een vakman laten uitvoeren door de keuzemogelijkheid aan te vinken. U kunt er ook voor kiezen dit zelf te (laten) doen en dan kunnen wij u de montagehandleiding en diverse montagevideo's toesturen. Neemt u daarvoor met ons contact op. 

Contact met ons
Alles op het gebied van broeikassen kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

€ 4295.00

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Royal Well
Alles voor in en om het huis
 

Jim tafel teak natural grey met 8 Maud stapelstoelen lava Max Luuk

Jim tafel teak natural grey met 8 Maud stapelstoelen lava. Een prachtige Diningset van Max&Luuk. Exclusief decoratie. Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk Max&Luuk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Jim tafel teak natural grey met 8 Maud stapelstoelen lava Max&Luuk, dit komt uit het assortiment diningsets, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 4329.00

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Meubels BBQ Max Luuk
Alles voor in en om het huis
 

Teak cabinet 300x40x210cm

Teak cabinet 300x40x210cm. De Teak cabinet 300x40x210 cm is een stijlvol teak item uit de collectie van Dijk Natural. Uit onze collectie beelden & kunst. Van het merk Dijk Natural Collections maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Teak cabinet 300x40x210cm, dit komt uit het assortiment decoratie figuren, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 4424.19

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Sfeer Interieur Dijk Natural Collections
Alles voor in en om het huis
 

Vitoria tafel antraciet met 6 Andria diningstoelen dark grey Borek

Vitoria tafel antraciet met 6 Andria diningstoelen dark grey. Een prachtige Diningset van Borek. Exclusief decoratie. Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk Borek maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Vitoria tafel antraciet met 6 Andria diningstoelen dark grey Borek, dit komt uit het assortiment diningsets, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 4510.80

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Meubels BBQ Borek
Alles voor in en om het huis
 

Bourton 2010, zwart gecoat, polycarbonaat 6mm

Bourton 2010, zwart gecoat, polycarbonaat 6mm. Het artikel Bourton 2010, zwart gecoat, polycarbonaat 6 mm is een fantastische tuinkas van Eden. Uit onze collectie tuinkassen, opberg & serres. Van het merk Royal Well maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bourton 2010, zwart gecoat, polycarbonaat 6mm, dit komt uit het assortiment tuinkassen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 4553.99

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Tuininrichting Royal Well
Alles voor in en om het huis
 

2 Anna stoelen lava, Anna stoel mos, Finn tafel en bank

2 Anna stoelen lava, Anna stoel mos, Finn tafel en bank. Prachtige loungeset met 2 Anna stoelen lava, Anna stoel mos, Finn tafel en bank. Deze loungeset is exclusief sierkussens en decoratie. Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk Max&Luuk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! 2 Anna stoelen lava, Anna stoel mos, Finn tafel en bank, dit komt uit het assortiment diningsets, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 4610.69

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Meubels BBQ Max Luuk
Alles voor in en om het huis
 

Bourton 2010, groen gecoat, veiligheidsglas 3mm

Bourton 2010, groen gecoat, veiligheidsglas 3mm. Het artikel Bourton 2010, groen gecoat, veiligheidsglas 3 mm is een fantastische tuinkas van Eden. Uit onze collectie tuinkassen, opberg & serres. Van het merk Royal Well maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bourton 2010, groen gecoat, veiligheidsglas 3mm, dit komt uit het assortiment tuinkassen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 4650.99

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Tuininrichting Royal Well
Alles voor in en om het huis
 
© 1979 - 2019. All Rights Reserved | Sjoukje v/d Velde | www.sjoukjevdvelde.nl