AVH Tuinmeubelen

3 delige set kaarsen cremewit, blauw en rood Bolsius

Prachtige 3-delige kaarsenset van Bolsius. Met decoratie voor de perfecte toevoeging voor uw interieur. Bevat twee kaarsen van 200x100mm en een kaars van 100x100mm. Crémewit, blauw en rood op een houten plateau met zwarte steentjes. Het pakket wordt als makkelijk bouwpakket verzonden, zodat u het makkelijk zelf naar smaak kan decoreren! De kleuren kunnen door de lichtval iets afwijken van de foto. Uit onze collectie kaarsen & geur. Van het merk Bolsius maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! 3-delige set kaarsen cremewit, blauw en rood Bolsius, dit komt uit het assortiment kaarsen decoratie setjes, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 34.99

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Sfeer Interieur Bolsius
Alles voor in en om het huis
 

3 delige set kaarsen cremewit, blauw en sneeuwwit Bolsius

Prachtige 3-delige kaarsenset van Bolsius. Met decoratie voor de perfecte toevoeging voor uw interieur. Bevat twee kaarsen van 200x100mm en een kaars van 100x100mm. Crémewit, blauw en sneeuwwit op een houten plateau met zwarte steentjes. Het pakket wordt als makkelijk bouwpakket verzonden, zodat u het makkelijk zelf naar smaak kan decoreren! De kleuren kunnen door de lichtval iets afwijken van de foto. Uit onze collectie kaarsen & geur. Van het merk Bolsius maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! 3-delige set kaarsen cremewit, blauw en sneeuwwit Bolsius, dit komt uit het assortiment kaarsen decoratie setjes, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 34.99

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Sfeer Interieur Bolsius
Alles voor in en om het huis
 

3 delige set kaarsen cremewit, oranje en taupe Bolsius

Prachtige 3-delige kaarsenset van Bolsius. Met decoratie voor de perfecte toevoeging voor uw interieur. Bevat twee kaarsen van 200x100mm en een kaars van 100x100mm. Crémewit, oranje en taupe op een houten plateau met limoengroene steentjes. Het pakket wordt als makkelijk bouwpakket verzonden, zodat u het makkelijk zelf naar smaak kan decoreren! De kleuren kunnen door de lichtval iets afwijken van de foto. Uit onze collectie kaarsen & geur. Van het merk Bolsius maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! 3-delige set kaarsen cremewit, oranje en taupe Bolsius, dit komt uit het assortiment kaarsen decoratie setjes, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 34.99

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Sfeer Interieur Bolsius
Alles voor in en om het huis
 

3 delige set kaarsen sneeuwwit, blauw en rood Bolsius

Prachtige 3-delige kaarsenset van Bolsius. Met decoratie voor de perfecte toevoeging voor uw interieur. Bevat twee kaarsen van 200x100mm en een kaars van 100x100mm. Sneeuwwit, blauw en rood op een houten plateau met witte steentjes. Het pakket wordt als makkelijk bouwpakket verzonden, zodat u het makkelijk zelf naar smaak kan decoreren! De kleuren kunnen door de lichtval iets afwijken van de foto. Uit onze collectie kaarsen & geur. Van het merk Bolsius maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! 3-delige set kaarsen sneeuwwit, blauw en rood Bolsius, dit komt uit het assortiment kaarsen decoratie setjes, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 34.99

NAAR AANBIEDER

Tuinieren Sfeer Interieur Bolsius
Alles voor in en om het huis
 
© 1979 - 2019. All Rights Reserved | Sjoukje v/d Velde | www.sjoukjevdvelde.nl